Част от службите включително и ДАНС се използват за правене

...
 Част от службите включително и ДАНС се използват за правене
Коментари Харесай

Денков: Част от службите включително и ДАНС се използват за правене на компромати

 

„ Част от службите в това число и ДАНС се употребяват за правене на компромати. Това е проблем е за националната сигурност “, сподели Николай Денков, който е претендент за народен представител на ПП-ДБ, лидер на листата в Бургас и Шумен.

Той сподели, че записите, се употребяват освен с цел да се очерни някой в акцията, само че и с цел да се разискват те, а не това, което би трябвало да се усъвършенства у нас.

Според него има проблем в службите.

 Петро Порошенко пред bTV: Путин се стреми към цяла Европа. Той е вманиачен император (ВИДЕО и СНИМКИ) 9 мин. Петро Порошенко пред bTV: Путин се стреми към цяла Европа. Той е вманиачен император (ВИДЕО и СНИМКИ)  Агресия и умишлен преден удар: Защо се стигна до грозните подиуми на паркинг в София? 3 мин. Агресия и умишлен преден удар: Защо се стигна до грозните подиуми на паркинг в София?  Американски артист е убит при опит за кражба 2 мин. Американски артист е убит при опит за кражба  Учениците от 4. клас се явяват на наложителните изпити 1 мин. Учениците от 4. клас се явяват на наложителните изпити  Лоренцо - синът на Софи Маринова, разгласи премия от 10 000 лв. и хвана измамници в мрежата 3 мин. Лоренцо - синът на Софи Маринова, разгласи премия от 10 000 лв. и хвана измамници в мрежата  Избори 2 в 1: Гласът ти се чува. Дебат с водачите на извънпарламентарните сили 8 мин. Избори 2 в 1: Гласът ти се чува. Дебат с водачите на извънпарламентарните сили  Петро Порошенко пред bTV: Путин се стреми към цяла Европа. Той е вманиачен император (ВИДЕО и СНИМКИ) 9 мин. Петро Порошенко пред bTV: Путин се стреми към цяла Европа. Той е вманиачен император (ВИДЕО и СНИМКИ)  Агресия и умишлен преден удар: Защо се стигна до грозните подиуми на паркинг в София? 3 мин. Агресия и умишлен преден удар: Защо се стигна до грозните подиуми на паркинг в София?  Американски артист е убит при опит за кражба 2 мин. Американски артист е убит при опит за кражба  Учениците от 4. клас се явяват на наложителните изпити 1 мин. Учениците от 4. клас се явяват на наложителните изпити  Лоренцо - синът на Софи Маринова, разгласи премия от 10 000 лв. и хвана измамници в мрежата 3 мин. Лоренцо - синът на Софи Маринова, разгласи премия от 10 000 лв. и хвана измамници в мрежата  Избори 2 в 1: Гласът ти се чува. Дебат с водачите на извънпарламентарните сили 8 мин. Избори 2 в 1: Гласът ти се чува. Дебат с водачите на извънпарламентарните сили

„ Ако в ДАНС управлението е назначено от един или двама души, и се усещат под защита, е обикновено да работят за тях. Трябва да има ясна процедура по желание на фрагментите вътре, да се знае по какъв начин се класират, че не са на нечия прехрана и под въздействие “, добави Денков.

Той разяснява билборда, на който е той Бойко Борисов и Делян Пеевски и решението на ЦИК, че би трябвало да му се сформира акт.

„ Аз не съм го поръчвал този афиш, евентуално е някой от партията, само че по тази логичност н е бива да съм глобяван единствено аз, а и останалите нот билборда. След тези избори по никакъв метод няма да бъдем в коалиция с Пеевски и Борисов. 

За 9 месеца разбрахме, че тяхната визия и фасон на ръководство е радикално друга от нашата фантазия за България. Средно състояние няма. “, разяснява Денков.

Продължи да четеш  
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР